Behoud de Bus en ga mee naar Haarlem!

Behoud openbaar vervoer Noord-Holland Noord

Ga 9 april mee naar Haarlem en protesteer!

De actiebijeenkomsten in Callantsoog, Bakkum en Alkmaar waren een groot succes. Veel inwoners van Noord-Holland Noord willen de provinciale bestuurders laten weten wat het voor hen betekent als de buslijnen verdwijnen. Daarom heeft de SP besloten twee bussen naar Haarlem te laten rijden op maandagmorgen 9 april. Ga ook mee en maak een vuist tegen het verdwijnen van de buslijnen!

Het schema voor de bussen is als volgt:
Bus 1.
11:00 Opstapplek: Kolfweid, Jewelweg 7 Callantsoog
11: 50 Opstapplek: De Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4
Alkmaar.
12:30/13:00 Provinciehuis Haarlem

Bus 2.
11:50 Opstapplek: De Schulp, Visweg 36 Egmond-
Binnen
12:15 Opstapplek: De Santmark, Santmark 1
Castricum
13:15 Begin vergadering commissie Mobiliteit
16:15 Verwachte eindtijd vergadering
16:45 Huiswaarts

Inspreken in de commissie Mobiliteit

Wanneer u de gepeduteerde uw verhaal wilt vertellen door te komen inspreken in de commissie dan kan dit. Stuurt u hiervoor uiterlijk vrijdag even een e-mail naar commissieadviseur Peter Koekoek via: koekoekp@noord-holland.nl

U kunt in de e-mail aangeven dat u een buspassagier bent die wilt komen inspreken bij agendapunt 7a ‘Verhogen exploitatiebijdrage OV-concessie.’ Vermeld verder even uw naam, woonplaats en contactgegevens. Houdt u er rekening mee dat de inspreektijd beperkt is, maximaal 3 minuten en bij velen insprekers mogelijk iets korter.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *