Man hardhandig beroofd van auto en telefoon in Alkmaar

ALKMAAR – Een Alkmaarder is afgelopen nacht rond 4.15 uur beroofd van zijn auto aan de Jongkindlaan. Hij raakte hierbij niet gewond, maar is wel erg geschrokken. 

Google Maps

Toen de 23-jarige Alkmaarder zijn auto geparkeerd had en nog iets van de achterbank pakte, werd hij door twee mannen beetgepakt. Zij werkten hem tegen de grond en beroofden hem van zijn autosleutels en telefoon. De twee mannen bedreigden de Alkmaarder daarbij met een wapen.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de 23-jarige man nog op de grond zat, toen de twee mannen er met zijn auto vandoor gingen. “Het moet voor hem een heel angstig moment zijn geweest, want je weet niet wat ze gaan doen met je auto.”

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. De Volkswagen Golf van het slachtoffer is nog niet teruggevonden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *